چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery
چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery
Blog Article
سلامت و بهداشتبیماری ها و راه درمانزونا، علائم و درمان آن
با سلام و خسته نباشید مادر من نزدیک به ۵ ماه هست ک از بیماری زوناش میگذره با اینکه بعد از حدود ۲ هفته از شروع زونا اون قرمزی ها و لکه ها خوب شد اما درد شدیدی همچنان همون نواحی که زونا واقع شده بود احساس میکنن و عصبشون درگیر شده هر جا میبریم هم خوب نمیشه لطفا ازتون خواهش میکنم جواب بدین تشکر از شما
تاولها معمولا روی یك نوار پهن پوست در امتداد مسیر رشته های عصبی حسی در یك ناحیه خاص پوست پدید می آیند.
این بیماری در افراد بالای ۵۰ سال رایج است و بیشتر نیم تنه بالایی از بدن را به خود درگیر میکند.
اگر سوالی درباره این بیماری دارید، درانتهای همین صفحه و در قسمت نظرات بنویسید تا پزشک پاسخ دهد.
والدین فلسطینی که موفق شده بودند کودکان بیمار و گرسنه را به یکی از معدود بیمارستانهایی که پس از حمله اسرائیل همچنان در غزه فعال هستند ببرند، منتظر آمار نبودند.
دریافت واکسن بیماری زونا از چیه آبله مرغان قبل از بارداری میتواند گام مهمی در محافظت از کودک باشد.
در واقع موقعيتهاي استرسزاي زيادي وجود دارد که ميتواند باعث آسيب رساندن به سيستم ايمني بدن شود.
در برخی از موارد با استفاده از روش خانگی نمیتوان بیماری زونا را درمان کرد.
هر شخصی که قبلاً سابقه ابتلاء به بیماری آبله مرغان را داشته است، ممکن است بعداً به زونا مبتلا شود. اگرچه بیماری زونا میتواند در دوران کودکی هم اتفاق بیفتد، اما غالباً در بزرگسالان و به ویژه در افراد سالخورده، بیشتر شایع است.
● در حالی که ابتلا به زونا در دوران بارداری غیرعادی است، اما ممکن است. اگر با فردی که مبتلا به آبله مرغان یا عفونت فعال زونا است در تماس باشید، اگر واکسینه نشدهاید یا قبلاً هرگز آن را نداشتهاید، میتوانید به آبله مرغان مبتلا شوید.
● اگر مبتلا به زونا هستید، وضعیتی که توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد میشود، معمولاً یک بثورات قرمز خارشدار یا دردناک همراه با تاولهای پر از مایع در یک طرف بدن خود خواهید داشت.
یکی از ناخوشایندترین عوارض زونا چیست و چطور عارض میشود؟ درگیری چشم یا ناحیهی اطراف آن به زونا باعث عفونت دردناک چشم میشود. گاهی زونای چشمی به از دست دادن بینایی منجر شود.
بزرگسالانی که هرگز آبلهمرغان نداشتهاند نیز باید این واکسن را دریافت کنند. واکسینه شدن لزوماً به معنای این نیست که فرد به آبلهمرغان یا زونا مبتلا نمیشود، اما آمارها نشان میدهد که از هر ۱۰ نفری که واکسینه شدهاند، تنها ۱ نفر به زونا مبتلا میشود.